Τρία τα σενάρια σε περίπτωση απουσίας Κοροβέση

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Νίκος Κοροβέσης, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να δώσει το παρών στον Βόλο και ο Γιώργος Σίμος σκέφτεται τρία σενάρια για την τετράδα της άμυνας.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η τετράδα στην άμυνα δεν θα… έσπαγε με τον κεντρικό αμυντικό δίδυμο να ήταν ο Νάστος με τον Γιαννούλη και τα μπακ, Κοροβέσης, Μαρινάκης.

Ωστόσο με τον τραυματισμό στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Νίκος Κοροβέσης, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα και πλέον ο Γιώργος Σίμος έχει τρεις επιλογές.

Πάμε στην πρώτη. Αυτή δεν είναι άλλη από αυτό που είδαμε για το υπόλοιπο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου ο Μπράουν έπαιξε δεξιά, ο Μαρινάκης με τον Νάστο στόπερ και  ο Γιαννούλης αριστερά.

Μια άλλη επιλογή είναι ο Μπράουν δεξιά, Μαρινάκης αριστερά και αμυντικό δίδυμο το γνωστό Νάστος, Γιαννούλης. Το τρίτο και τελευταίο σενάριο είναι να ξεκινήσει αριστερά ο Δεληγιαννίδης να παίξει δεξιά ο Μπράουν και κεντρικό δίδυμο Νάστος, Γιαννούλης.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα του Κουτρουμπή ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Βόλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook