Κουτάντος: «Ο ΟΦΗ είναι μια αχτίδα φωτός για όλους τους Κρητικούς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Αντώνης Κουτάντος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα δεν έδωσε καμία απάντηση με την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ στον Athletic Radio 104,2

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Πιστεύω ότι ο Νίκος Αναστόπουλος βρήκε το λιμάνι του στον ΟΦΗ. Καμία φορά είναι οι κατάλληλες συγκυρίες που κάνουν έναν προπονητή να δουλεύει. Πολλά παίζουν ρόλο στην παρουσία ενός προπονητή και στο πως θα γίνει πετυχημένος σε μια ομάδα. Ο Νίκος Αναστόπουλος νιώθει τον ΟΦΗ σαν να είναι το σπίτι του. Μου έχει πει ότι στο παρελθόν όταν ήταν σε άλλη ομάδα, έφευγε στα ρεπό και πήγαινε στην Αθήνα. Εδώ, δεν το κάνει αυτό και δεν έχει φύγει καθόλου από την Κρήτη».

Για την φιλοξενία του Ολυμπιακού: «Καταρχήν η φιλοξενία από την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον κύριο Μαρινάκη ήταν άψογη. Διέθεσε δύο σουίτες σε μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ και φίλους της ομάδας για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Εγώ πραγματικά τους ευχαριστώ για την φιλοξενία τους και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε, όσο μπορούμε, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά πρότυπα σε θέμα οργάνωσης και δεν κρύβω ότι και εγώ ζήλεψα και θα ήθελα να φτάσει ο ΟΦΗ σε ένα τέτοιο επίπεδο».

Για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: «Δεν θεωρώ απάντηση την ισοπαλία. Ο ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι τα δύο τελευταία χρόνια παίζει πάντα και παντού για τη νίκη. Εμείς δεν έχουμε να απαντήσουμε σε κανέναν και δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψει κάθε πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη εφημερίδα των Αθηνών. Εμείς γνωρίζουμε τι εκπροσωπεί και ποιους αντιπροσωπεύει ο ΟΦΗ. Μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, ας είναι ο ΟΦΗ μια αχτίδα φωτός για όλους τους Κρητικούς».

Για τα αποτελέσματα του φετινού ΟΦΗ: «Εγώ δεν είμαι τρελός, ούτε τίποτα. Αν πω ότι περίμενα να πάρουμε ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και την Τούμπα, θα βγω ψεύτης. Όμως αν δει κανένας τους παίκτες και τους χαρακτήρες που απαρτίζουν την ομάδα, τότε θα καταλάβει τι δουλειά γίνεται. Και αν δει κάποιος την δουλειά που κάνουν κάθε απόγευμα, τότε δεν πρέπει να θεωρηθούν έκπληξη τα τελευταία αποτελέσματα».

Για την παρουσία έξτρα πριμ από το Νίκο Μαχλά: «Είναι μια επιβράβευση για τα παιδιά, αυτό που υποσχέθηκε ο πρόεδρος σε αυτά. Τα παιδιά γνωρίζουν την κατάσταση και κατανοούν τα πάντα. Ολόκληρος ο ΟΦΗ είναι μια δεμένη οικογένεια και για αυτόν τον λόγο προχωράμε».


Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook