Χωρίς κόσμο ο ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο καθώς η ΑΔ Αττικής και η Νεοσμυρνιώτικη ΠΑΕ απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ομάδας για την παραχώρηση μιας θύρας για τις ανάγκες των φιλάθλων.

Η διοίκηση του ΟΦΗ ζήτησε από την ΠΑΕ Πανιώνιος την παραχώρηση μιας θύρας ώστε να βρεθούν εκεί οι φίλαθλοι της ομάδας ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό καθώς τόσο η ομάδα της Νέας Σμύρνης όσο και η ΑΔ Αττικής απάντησαν αρνητικά. Έτσι, ο ΟΦΗ θα υποχρεωθεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου χωρίς τον κόσμο του και παρά το γεγονός ότι υπήρχε διάθεση να γίνει οργανωμένη εκδρομή ώστε η ομάδα να μην μείνει μόνη σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι.

«Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Πανιώνιο έγινε την Παρασκευή. Ενώ ζητήσαμε εισιτήρια, η αστυνομία και ο Πανιώνιος απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων. Οργανωμένα, η ΠΑΕ Πανιώνιος και η ΑΔ Αττικής δεν επέτρεψαν την μετακίνηση φιλάθλων και απάντησαν αρνητικά στο αίτημα μας για την παραχώρηση μιας θύρας» τόνισε στον Athletic Radio 104,2 ο ειδικός επί τέτοιων θεμάτων Αντώνης Κουτάντος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook