Εκθείασε την φιλοξενία Ολυμπιακού και Μαρινάκη ο Κουράκης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την φιλοξενία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη απέναντι στον ΟΦΗ εκθείασε ο Γιάννης Κουράκης που εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στο Καραϊσκάκη όπου παρακολούθησε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 είπε χαρακτηριστικά «η φιλοξενία του Ολυμπιακού και τον κύριο Μαρινάκη ήταν καταπληκτική. Ένας σπουδαίος Κρητικός και Ηρακλειώτης που έδωσε ότι μπορούσε για να μην λείψει τίποτα από τον ΟΦΗ και πραγματικά θέλω να τον συγχαρώ δημόσια. Ακόμα θέλω να σχολιάσω κάτι ακόμα. Ότι δεν ακούστηκε ούτε ένα υβριστικό σύνθημα εις βάρος του ΟΦΗ και της Κρήτης. Νομίζω ότι τέτοιες συνθήκες συμβάλουν πάρα πολύ στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και της Σούπερ Λιγκ».

Παράλληλα, ο Γιάννης Κουράκης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ΠΑΕ και η οποία προκύπτει από την υγεία που αποπνέει ο σύλλογος… «Ο ΟΦΗ είναι μια περίπτωση ομάδας που θα την ζήλευαν πολύ. Θεωρώ ότι θα βρεθεί και επενδυτής για την ομάδα. Νομίζω ότι θα έρθει η ώρα που θα βρεθεί κάποιος που θα επενδύσει στην ομάδα, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί το κλίμα. Αν η ομάδα καλύψει τα χρέη που υπάρχουν τότε δεν έχει ανάγκη από κανέναν. Μπορεί να στηριχθεί αυτοδύναμα και υπάρχουν παίκτες που λόγω της ιστορίας του ΟΦΗ, θέλουν να έρθουν στην ομάδα».

Όσο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας ο δήμαρχος Ηρακλείου είπε: «Είναι δυνατόν να μην χαμογελώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα; Έχουμε δείξει χαρακτήρα και βγαίνει στο γήπεδο η πολύ καλή δουλειά που κάνει η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες. Παρά τις αντίξοες συνθήκες που υπάρχουν, στην ομάδα επικρατεί ένα πολύ οικογενειακό κλίμα. Να μην ματιάσω την ομάδα, έχει μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία και οι παίκτες δείχνουν ότι δεν το βάζουν κάτω. Ακόμα και μετά το 2-0 δεν σταμάτησαν να προσπαθούν. Με εντυπωσίασε ο Μάντζιος όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, τότε θα πάνε όλα καλά. Εγώ λέω ότι πρώτος στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής και όλα τα υπόλοιπα έρχονται».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook