Ταυλαρίδης: «Θέλουμε τον κόσμο στις πίκρες αλλά και τις χαρές»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Στάθης Ταυλαρίδης για το κλίμα που επικρατεί στον ΟΦΗ ενώ διατήρησε χαμηλούς τόνους εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΟΦΗ στο NOVAΣΠΟΡΦΜ

«Είχα τις αμφιβολίες μας όταν πρωτοήρθα στο Ηράκλειο. Έβλεπα μόνο 12-13 παίκτες να παίρνουν μέρος στην προετοιμασία μας αλλά με το πέρασμα των ημερών είδα πόσο φιλότιμο υπήρχε σε αυτό το γκρουπ παικτών και τις προσπάθειες που έκαναν. Το ομαδικό πνεύμα που υπήρχε ήταν εξαιρετικό και πρόσεξα πως θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον ΟΦΗ. 

Αν σας πω πως περίμενα να φέρουμε αυτά τα αποτελέσματα που φέραμε με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα σας πω ψέμματα. Αυτό κυρίως οφείλεται στον προπονητή μας, ο οποίος είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος. Μετράει πολύ στον παίκτη και του δίνει την σωστή ψυχολογία έτσι ώστε να υπερβεί τις δυνάμεις του έτσι ώστε να παίζει όσο το δυνατό καλύτερα. Σε καθημερινή βάση γίνεται πολύ καλή δουλειά, με σκληρές προπονήσεις και έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Πιστεύω πως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο κόσμος του ΟΦΗ είχε γνωρίσει αρκετές πίκρες. Φέτος έχει χαρεί πραγματικά αφού παίζουμε καλή μπάλα και έχουμε καταφέρει να κοιτάζουμε στα μάτια τις μεγάλες ομάδα. Εμείς οφείλουμε να κρατάμε χαμηλά την μπάλα γιατί το πρωτάθλημα δεν είναι τρεις αγώνες αλλά μαραθώνιος. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας τόσο στις χαρές όσο και στις δύσκολες στιγμές. Όλα συντελούν στο ομαδικό πνεύμα.

Ακόμα και μέσα στην ομάδα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από την διοίκηση μέχρι τον φροντιστή. Τον γενικό αρχηγό και τους φυσιοθεραπευτές μέχρι και εμάς τους παίκτες που έχουμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας. Υπάρχουν παιδιά όπως ο Βεζυρίδης και ο Ρόβας που είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και είναι οι ψυχές της ομάδας, οι οποίοι παρά τα προβλήματα κρατούν το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook