ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κοντράρεται την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το gentikoule.gr σας παρουσιάζει πόσο άλλαξαν οι δύο ομάδες από την τελευταία αναμέτρηση.

Πέρυσι ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε για την Κρήτη έχοντας και αυτός το άγχος της παραμονής, ωστόσο αυτός που κυνηγούσε περισσότερο ήταν ο ΟΦΗ, αφού βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις.

Έτσι μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια και χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαζ στο 17ο λεπτό πήρε το προβάδισμα, ωστόσο ένα τωρινός παίκτης της ομάδας πλήγωσε τον ΟΦΗ, αφού ο “Τσίλια” σκόραρε κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις παρακάτω ενδεκάδες την αναμέτρηση και σίγουρα τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Αστέρας έχουν αρκετές αλλαγές.

Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μπράουν, Μεγιάδο, Νάστος, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα, Γιακουμάκης,

Αθανασιάδης, Βαλιέντε, Τριανταφυλλόπουλος, Βλάχος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Μπελόκ, Τασουλής, Μαρτίνεθ, Φερνάντεθ, Τσιλιανίδης.

Για φέτος στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος Γιώργος Σίμος και Μπόρια Χιμένεθ ξεκίνησαν τις ομάδες του με εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες, παρόλο που υπάρχουν αρκετοί παίκτες από πέρυσι.

Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος.
Παπαδόπουλος, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Ριέρα, Μουνάφο, Καπίλα, Φερνάντες, Λουιζ Φερνάντεζ, Γιαρέγκι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook