Ο ΟΦΗ “προστατεύει” τον Φερέιρα και η “υπερπροβολή” του Βραζιλιάνου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εξαρχής δεν υπήρχε κανένα θέμα για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο Φερέιρα καθώς στον ΟΦΗ είχαν αποφασίσει να το πάνε συντηρητικά προκειμένου να γλυτώσει το νυστέρι.

Από εκείνο το φιλικό του Μάλεμε, όταν και έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ, ο Φερέιρα βρίσκεται στα πιτς. Έχουν περάσει σχεδόν 25 ημέρες όταν και ο Φερέιρα αγωνίστηκε για τελευταία φορά και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα καθυστερήσει και άλλο.

Πρέπει να πούμε σε αυτό το σημείο πως κόντρα σε ότι βγήκε προς τα έξω, ποτέ δεν υπήρχε η πρόθεση του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ για να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 21χρονος εξτρέμ σε κοιλιακούς – προσαγωγούς είναι διαχειρίσιμο και μέσω ειδικής αγωγής. Κατά συνέπεια στον ΟΦΗ ήθελαν εξαρχής να αποφύγουν το “νυστέρι” αφού η περίοδος επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο.

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά για τον Φερέιρα που το προηγούμενο καλοκαίρι αποτέλεσε, απολύτως δίκαια, μια μεγάλη επένδυση για το club. Τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά καθώς στο προηγούμενο εξάμηνο είχε δείξει τις αρετές του παίζοντας ως winger, τόσο δεξιά – όσο και αριστερά.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα παιδί με ιδιαιτερότητες: Η ζωή του άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες και από την Κουρίκο Ουνίδο της Χιλής βρέθηκε στην Ευρώπη και τον ΟΦΗ.

Η ζωή του άλλαξε όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και εκτός αυτών. Η υπερπροβολή που παρατηρείται, σε κάποιες περιπτώσεις, γύρω από τις, εκτός γηπέδου, δραστηριότητες, είναι κάτι που δεν κάνει καλό στον Φερέιρα και αυτό το γνωρίζουν καλά εντός της ομάδας που θέλουν να προφυλάξουν τον Βραζιλιάνο όσο περισσότερο γίνεται. Ο ίδιος κάνει συχνή χρήση των social media όμως και η… ανταπόκριση που υπάρχει είναι τεράστια. Γίνεται θέμα κάθε τι που μπορεί να κάνει εκτός γηπέδων όμως ο Βραζιλιάνος πρέπει να αντιληφθεί πως με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, του δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία που άλλα παιδιά, στα 21 τους, δεν θα την έπαιρναν. Συν τοις άλλοις πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχει δώσει δικαιώματα στο “Βαρδινογιάννειο” και όλοι έχουν να λένε για τον χαρακτήρα του. Αυτός είναι και ο λόγος που ήδη έχουν παρθεί μέτρα για να τον “προστατεύσουν” και να επιστρέψει στα γήπεδα όσο πιο έτοιμος γίνεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook