Pics | Εντυπωσίασε ο ΟΦΗ στα Sports Marketing Awards

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δύο βραβεία ήταν ο απολογισμός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην τελετή των Sports Marketing Awards 2019, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης.

Το πρώτο για την ταινία “Ευγένιος”, η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα, προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, με “αντιπάλους” τα “Παιδιά” και τους “Φίλους” του, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Πουρσανίδη να παραλαμβάνει το βραβείο στη σκηνή του Gazarte.

Το δεύτερο βραβείο απέσπασε η Mini Movie των αγώνων μπαράζ “ΟΦΗ – Πλατανιάς”, με τίτλο “Trust The Process”, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ομάδας μας, Μανώλη Βογιατζάκη να το παραλαμβάνει!

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δύο βραβεία ήταν ο απολογισμός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην τελετή των Sports Marketing Awards 2019, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (26/9). Το πρώτο για την ταινία “Ευγένιος”, η οποία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα, προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, με “αντιπάλους” τα “Παιδιά” και τους “Φίλους” του, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Ηλία Πουρσανίδη να παραλαμβάνει το βραβείο στη σκηνή του Gazarte. Το δεύτερο βραβείο απέσπασε η Mini Movie των αγώνων μπαράζ “ΟΦΗ – Πλατανιάς”, με τίτλο “Trust The Process”, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ομάδας μας, Μανώλη Βογιατζάκη @manolisvogiatzakis να το παραλαμβάνει! Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης @leonpapavasilakis!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook