Παίκτης “κλειδί” ο Ναμπί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ πήρε μια μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας μάλιστα και την ανατροπή, αφού από το… πουθενά βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Ο Άγλλος επιτελικός μέσος ήταν ο παίκτης… κλειδί για την αντεπίθεση του ΟΦΗ στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα. Ο Αντίλ Ναμπί με το που πάτησε το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο έδωσε ποιότητα και όρεξη στην επιθετική γραμμή της ομάδας δημιουργώντας με το… καλημέρα μια ευκαιρία,  ενώ πέντε λεπτά μετά το 0-1 σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Φιγκειρέντο κάνοντας το 1-1.

Την ασίστ της αγωνιστικής ωστόσο την έβγαλε στο 2-1 αφού μετά από πάσα του Σεμέντο ο Άγγλος με τακουνάκι χωρίς να κοιτάει μάλιστα πάσαρε στο Νέιρα, ο οποίος πλάσαρε κάνοντας το 2-1.

Μάλιστα ο Ναμπί πήγε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα, όμως στο γύρισμα του Μάνου στο 86ο λεπτό το σουτ του πέρασε λίγο πάνω από την εστία. Αναμφίβολα ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ και σίγουρα ο Γιώργος Σίμος θέλει να το βλέπει αυτό συχνά αφού όλοι γνωρίζουμε πως είναι παίκτης βαρόμετρο για την εικόνα της ομάδας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook