Το έψαχνε από την πρώτη αγωνιστική!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Λισάντρο Σεμέντο έψαχνε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ από την πρώτη αγωνιστική, ωστόσο φτάσαμε στην 5η για να το πετύχει σφραγίζοντας τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι από τους σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στις πρώτες αγωνιστικές δεν έχει χάσει την θέση του στο αρχικό σχήμα και από το παιχνίδι με τον Άρη έδειξε ότι θα είναι παίκτης βαρόμετρο για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ίδιος τόσο στην Θεσσαλονίκη, όσο και σε ΟΑΚΑ και Βόλο, είχε τις ευκαιρίες του να σκοράρει, ωστόσο ήταν αναποτελεσματικός χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες, κάτι που έγινε και στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Με τον Αστέρα από το πρώτο λεπτό έδειχνε να είναι διατεθειμένος να το πετύχει το γκολ, έχοντας δοκάρι και αρκετά σουτ. Θα ήταν άτυχος αν δεν σκόραρε την Κυριακή, όμως η τύχη του χαμογέλασε, αφού στο 86ο λεπτό με υποδειγματικό τελείωμα σφράγισε τη νίκη στον ΟΦΗ ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Σίγουρα είναι ένα καλό νέο για τον ΟΦΗ αφού ο ίδιος αναμένεται να πάρει ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με την ομάδα να τον χρειάζεται στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook