Ολοκλήρωσε το ματς με 8 Έλληνες παίκτες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται ο ΟΦΗ οι αντίπαλες ομάδες ψάχνουν με τα “κιάλια” Έλληνες ποδοσφαιριστές την ώρα που ο Γιώργος Σίμος τους χρησιμοποιεί με άνεση.

Ο ΟΦΗ έχει δείξει φέτος πως θα εμπιστευτεί το Ελληνικό στοιχείο και σε συνδυασμό με τους ξένους θα δημιουργήσει ένα σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα μπορεί να παίρνει νίκες.

Μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει περίφημα αφού έχει 10 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές. Μάλιστα και το Ελληνικό στοιχείο δεν λείπει από τις επιτυχίες αφού να φανταστεί κανείς το παιχνίδι με τον Αστέρα ο ΟΦΗ το ολοκλήρωσε με 8 Έλληνες!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε το παιχνίδι με έξι Έλληνες αφού έπαιζαν οι Σωτηρίου, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Τσιλιανίδης, ενώ το ολοκλήρωσαν οι ίδιοι συν τους Κουτρουμπή, Μάνο.

Είναι αναμφίβολα μια επιτυχία για την ομάδα του Σίμου και σίγουρα στόχος είναι να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό βάζοντας παράλληλα και παιδιά της Κρήτης μέσα στην ομάδα στο επόμενο διάστημα από τις ακαδημίες που γίνεται εξαιρετική δουλειά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook