Το… είπε και το έκανε ο Σίμος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στις 6 Αυγούστου ο ΟΦΗ παρουσίασε τον Γιώργο Σίμο και ο νεαρός τεχνικός λίγες βδομάδες μετά παρουσιάζει στο… χορτάρι αυτά που… υποσχέθηκε. “Αμ΄ έπος αμ΄ έργον”, όπως αναφέρει και η αρχαία παροιμιακή φράση.

Ο φετινός ΟΦΗ συνδυάζει θέαμα και ουσία. Είναι θελκτικός, αλλά κυρίως αποτελεσματικός. Ο κόσμος χαίρεται να τον παρακολουθεί, ενώ… καμαρώνει για την 4η θέση που βρίσκεται η ομάδα στην Βαθμολογία.

Πριν μερικές βδομάδες, στις 6 Αυγούστου, ο ΟΦΗ παρουσίασε τον Γιώργο Σίμο και ο νεαρός τεχνικός είχε δηλώσει αυτά που φαίνονται στην πράξη: 

“Εμείς θέλουμε να έχουμε μια επιθετική φιλοσοφία ως ομάδα και δεν θέλουμε να εξαρτώμαστε από τους άλλους παρά μόνο από τον εαυτό μας.

Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να έχουμε την κατοχή της μπάλας στα πόδια μας. Σαν στυλ παιχνιδιού θέλουμε να εξαρτιόμαστε από τον δικό μας εαυτό”.

Oι Αρχαίοι Ελληνες έλεγαν: “Αμ΄ έπος αμ΄ έργον” . Μία παροιμία που σημαίνει:«Mαζί με το λόγο και το έργο» αναφέρεται σε κάτι που γίνεται αμέσως, χωρίς αναβολή, μόλις το ανακοινώσει κάποιος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook