Ο Φιγκεϊρέντο έδειξε τα στοιχεία του!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Βραζιλιάνος φορ ήταν άτυχος στο ματς με τον Βόλο αφού είχε δύο ευκαιρίες να σκοράρει με την μια να σταματά στο δοκάρι, ωστόσο αυτό το πέτυχε με τον Αστέρα ανοίγοντας έτσι λογαριασμό με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο ήρθε στον ΟΦΗ έχοντας στόχο να καθιερωθεί στην ομάδα και να την βοηθήσει όταν τον χρειαστεί. Αυτό έγινε στο ματς της Κυριακής αφού ο Μάνος δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί σε όλο το ματς και έτσι ο Βραζιλιάνος πήρε φανέλα βασικού δείχνοντας ικανός να αντέξει το βάρος.

Πιο συγκεκριμένα ο Φιγκεϊρέντο ήταν αρκετά καλός στο ματς της Κυριακής, έχοντας μάλιστα και στο πρώτο ημίχρονο δοκάρι σε κεφαλιά. Στην επανάληψη με ωραία προβολή πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης άνοιξε λογαριασμό με τον ΟΦΗ και πήρε την ψυχολογία για τη συνέχεια με τον κόσμο στην αλλαγή του να χειροκροτεί θερμά την προσπάθεια που έκανε.

Σε αυτό το ματς ο ΟΦΗ έδειξε ότι έχει δύο επιθετικούς που μπορούν να αγωνιστούν όταν τους το ζητήσει ο Σίμος έχοντας το εύκολο γκολ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook