45.440 ευρώ, μέχρι τώρα, το “δώρο” της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Δανδάλης που παρέλαβε τα χρήματα που αποδόθηκαν μέσω της κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το απόγευμα της Τρίτης (1/10) σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μεταξύ των αντιπροέδρων της ομάδας κ.κ. Γιώργου Σαμαρά και Ηλία Πουρσανίδη και του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κ. Γιάννη Δανδάλη (παρουσία του μέλους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κ. Ιάσονα Παπαστεφανάκη και του Εμπορικού Διευθυντή της ομάδας κ. Λεωνίδα Παπαβασιλάκη), αποδώθηκε στον κ. Δανδάλη το ποσό των 45.440 ευρώ.

Το παραπάνω ποσό προέρχετα από την έκδοση της “Κάρτα Φίλου ΟΦΗ” και αναλογεί στα πωληθέντα εισιτήρια (διαρκείας και απλά) της ΠΑΕ, σε εκκαθάριση που έγινε μέχρι και τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της ομάδας που στήριξαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να στηρίζουν τόσο την ποδοσφαιρική ομάδα, όσο τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αποκτώντας την “Κάρτα Φίλου” κι έτσι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η ΠΑΕ γίνεται ουσιαστικά ο “αιμοδότης” των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook