Φτιάχνει τη δική του ομάδα ο Σίμος!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μετά την αποχώρηση των Βέρα – Ίσις, εμπιστεύτηκαν με κλειστά… μάτια τον 41χρονο τεχνικό ο οποίος μέχρι τώρα τους δικαιώνει φτιάχνοντας παράλληλα και την δική του ομάδα.

Έχει δημιουργήσει ένα δυναμικό σύνολο που χάνει με δυσκολία, ενώ δημιουργεί ευκαιρίες με το… τσουβάλι στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Ο Γιώργος Σίμος από την πρώτη του δήλωση ανέφερε πως θα συνεχίσει στην φιλοσοφία αυτή του επιθετικού ποδοσφαίρου, ενώ θα προσθέτει δικές του… πινελιές προκειμένου ο ΟΦΗ να ξαναγίνει μεγάλος.

Σιγά σιγά αυτό βγαίνει στο γήπεδο, με την εικόνα που δείχνει η ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η ανατροπή στο ματς με τον Αστέρα δείχνοντας πως μπαίνει το μέταλο της μεγάλης ομάδας μέσα στους παίκτες.

Μάλιστα ο Γιώργος Σίμος έδειξε για ακόμα μια φορά το ότι θέλει να χτίσει μια μεγάλη ομάδα, στην περίπτωση του Νέιρα, αφού τον δήλωσε στο ματς με την Λάρισα και όχι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναμφίβολα το πρώτο δείγμα του 41χρονου τεχνικού είναι θετικό, με τον ίδιο πάντως να μην σταματάει την δουλειά καθημερινά θέλοντας να δει τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook