“Βλέπω έναν ΟΦΗ από τα παλιά – μπορεί να πάει πέμπτη με έκτη θέση”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” για τον φετινό ΟΦΗ πλέκοντας το εγκώμιο του Γιώργου Σίμου αλλά και της δουλειάς που γίνεται συνολικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κιάσσος στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Αυτό που βλέπω είναι κάτι το οποίο με αφήνει ικανοποιημένο όπως σε εσάς. Μου ξυπνάει μνήμες παλιές, αγάπη, υγεία, χαρά, αγωνιστικότητα. Αρχίζω και βλέπω έναν ΟΦΗ από τα παλιά. Δεν θα συγκρίνω τώρα γιατί είναι άδικο. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να είναι επιτυχία θέλει και διάρκεια”.

Για τον Γιώργο Σίμο: “Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση γιατί γνωρίζοντας τον Γιώργο και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα, ξέρω πως δουλεύουν και πως σκέφτονται. Ο ΟΦΗ τους αμυντικούς που βάζει σε κάθε παιχνίδι είναι καλοί στο ανοιχτό παιχνίδι του αντιπάλου και αυτό μέχρι τώρα έχει βγει και το τονίζω γιατί είναι παίκτες που μπορούν να παίξουν ψηλά στην πίεση”.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ επειδή το κάνει σε καλό ρυθμό είναι και η εικόνα αυτή. Ο ΟΦΗ λειτουργεί κάτω από το σύνολο. Τα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών αρκετά καλά και δεν λέω ονόματα γιατί θα αδικήσω παιδιά. Οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στο παιχνίδι κυριαρχίας και θέλουν το έναν με έναν μπροστά θέλει παίκτες με προσωπικότητες”.

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ: “Με αυτά που βλέπω από τις ομάδες, στο πρωτάθλημα της Super League και βλέποντας τον ΟΦΗ να πηγαίνει στο καλύτερο πιστεύω ότι θα είναι μια ομάδα που θα είναι ψηλά, με τις μεγάλες ομάδες και θα τερματίσει στην πέμπτη με έκτη θέση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook