Το ερωτηματικό Μεγιάδο και το plan b

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η συμμετοχή του Αργεντινού μέσου θα κριθεί την Παρασκευή και ανάλογα με το αν θα παίξει ή όχι ο Γιώργος Σίμος θα πάει σε plan b.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο δεν προπονείται και μαζί του συνεχίζεται η αγωνία στον ΟΦΗ εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Όπως φάνηκε πάντως και στις περιπτώσεις των Μάνου, Ναμπί σε περίπτωση που ο Αργεντινός δεν είναι έτοιμος 100% τότε δεν αποκλείεται να μείνει εκτός ενδεκάδας καθώς στον ΟΦΗ σκέφτονται εξαρχής τον βαθμό ετοιμότητα κάθε ποδοσφαιριστή.

Σε περίπτωση που ο Μεγιάδο δεν καταφέρει να μπει στην βασική ενδεκάδα τότε δεν αποκλείεται να καταφύγει ο Γιώργος Σίμος στο plan b που θα αφορά την αναδιάταξη της άμυνας και της μεσαίας γραμμής του ΟΦΗ. Εάν ο Μεγιάδο δεν είναι έτοιμος τότε δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού, για πρώτη φορά φέτος, ο Γιώργος Κουτρουμπής και να αποτελέσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Κώστα Γιαννούλη. Σε αυτό το ενδεχόμενο τότε ο Ανέστης Νάστος είναι εκείνος που θα καλύψει το κενό του Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή καθώς ο Αντίλ Ναμπί είναι πλέον πανέτοιμος και θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα οπότε ο Νέιρα θα αγωνιστεί στην θέση που βρίσκεται φέτος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook