Οι σκέψεις του Σίμου για τον Πανιώνιο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σίγουρα η ατάκα “Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει”, όμως τα μικροπροβλήματα τραυματισμών ίσως να αναγκάσουν τον Γιώργο Σίμο να προχωρήσει σε αλλαγές στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Παρόλα αυτά σίγουρη θεωρείται η θέση του Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, αλλά και οι θέσεις των μπακ με τους Κοροβέση και Μαρινάκη να παίρνουν προβάδισμα να ξεκινήσουν. Το ίδιο ισχύει και με το Γιαννούλη, ενώ η συμμετοχή του Μεγιάδο θα κρίνει και την θέση του Νάστου.

Πιο συγκεκριμένα αν αγωνιστεί ο Αργεντίνος, ο αρχηγός του ΟΦΗ θα παίξει δίπλα στον Γιαννούλη, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα ενεργοποιηθεί ο Κουτρουμπής στην θέση του κεντρικού αμυντικού και θα πάει ο Νάστος στην φυσική του θέση. Πάντως υπάρχει και το ενδεχόμενο του Σακόρ, με τον 41χρονο τεχνικό να τον βάζει αμυντικό μέσο και να μην αλλάζει το δίδυμο στην άμυνα.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα με τον Νέιρα να είναι λίγο πιο μπροστά από τον αμυντικό μέσο, ενώ στα “φτερά” της επίθεσης Τσιλιανίδης και Σεμέντο δεν χάνουν την θέση τους. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει και ο Ναμπί μετά το τρομερό παιχνίδι που έκανε με τον Αστέρα, ενώ στην ενδεκάδα φαίνεται να επιστρέφει και ο Μάνος αφού έχει ανεβάσει στροφές μέσα στην εβδομάδα.

Σίγουρα όλα είναι ανοιχτά μιας και υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να δούμε κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook