ΟΦΗ – Πανιώνιος: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ήταν 12.01.2019 όταν ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Πανιώνιο στο “Γεντί Κουλέ” για τελευταία φορά με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 1-1. Το gentikoule.gr συγκρίνει τις δύο αναμετρήσεις και καταγράφει πόσο άλλαξαν οι δύο ομάδες.

Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει την Κυριακή στο “Γεντί Κουλέ” σε σχέση με την περυσινή αναμέτρηση, αφού και οι δύο ομάδες έχουν πάνω από 4 αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα πέρυσι ο ΟΦΗ έψαχνε τη νίκη… ανάσα αφού βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Πανιώνιος ήταν σχετικά άνετος μιας και είχε μαξιλαράκι ασφαλείας.

Φέτος δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για τους φιλοξενούμενους που έχουν ακόμα -2 από την τιμωρία, ενώ από την άλλη ο ΟΦΗ έχει κάνει μαγικό ξεκίνημα το οποίο είναι ελπιδοφόρο για την συνέχεια.

Στην περυσινή αναμέτρηση για τον ΟΦΗ σκόρερ ήταν ο Πλατέλλας που έκανε το 1-0, ενώ ο Καμαρά στο 80ο λεπτό ισοφάρισε για τον Πανιώνιο.

Η ενδεκάδα της αναμέτρησης πέρυσι:

ΟΦΗ: Στρέζος, Γιαννούλης, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Μπράουν, Νάστος, Παπάζογλου, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Βουό.

Πανιώνιος: Κόντικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Κόρμπος, Σίντι Άλλι, Τσιλούλης, Κόσιτς, Ντουρμισάι

Φέτος στο τελευταίο παιχνίδι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τους:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Βαζ, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκειρέντο, ενώ αγωνίστηκαν οι Κουτρουμπής, Ναμπί και Μάνος.

Πανιώνιος: Κόντικ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κόρμπος, Μανιάτης, Τσιλούλης, Άρσε, Μαξίμοβιτς, Αραμπουλί, ενώ αγωνίστηκαν και οι Καμαρά, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου.

Βλέποντας τις δύο ενδεκάδες καταλαβαίνει κανείς πόσο έχουν αλλάξει οι δύο ομάδες και πόσο διαφορετικό παιχνίδι να δούμε. Κλείνοντας να αναφερθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν άλλους προπονητές στον πάγκο τους, με τον Γιώργο Σίμο να δίνει την δική του μάχη με τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook