Ο Πέτρος Μαρινάκης μιλάει για τους Χόρχε και Τζόρντι Λόπεζ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πέτρος Μαρινάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την μέχρι τώρα παρουσία των Ισπανών αλλά και τα νέα του καθήκοντα στον ΟΦΗ ως σκάουτερ της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας επέστρεψε φέτος στο «Βαρδινογιάννειο» καθώς ανέλαβε το πόστο του σκάουτερ τόσο για τα τμήματα υποδομής όσο και για την μεγάλη ομάδα. Παράλληλα, λόγω της θητείας του στην Ισπανία βρίσκεται πολύ κοντά με τους δύο Ίβηρες του ΟΦΗ, τον Χόρχε και τον Τζόρντι Λόπεζ.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Πέτρος Μαρινάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι δύο Ισπανοί παίκτες του ΟΦΗ μπορούν να δώσουν ακόμα περισσότερα στην ομάδα λέγοντας ότι «τόσο ο Χόρχε, όσο και ο Τζόρντι Λόπεζ έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα στην ομάδα. Ο Τζόρντι μπορεί να μην είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όμως πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας και το ταξίδι που έκανε Ελλάδα – Ισπανία μέσα σε λίγες ώρες και ήταν επηρεασμένος. Ο Χόρχε είναι ένας πανέξυπνος ποδοσφαιριστής και γνωρίζει που πρέπει να στείλει την μπάλα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και από τα δύο παιδιά μπορούμε να περιμένουμε πολλά περισσότερα».

Ο πρώην διεθνής άσος σχολίασε και την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ λέγοντας ότι «πρέπει να δώσουμε τα εύσημα τόσο στον προπονητή όσο και στην διοίκηση για το γεγονός ότι η ομάδα έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο. Η δημιουργία ενός ικανού συνόλου είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του προπονητή. Αλλά και η διοίκηση βρίσκεται στο πλευρό των παικτών και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό» ενώ υπογράμμισε ότι χρειάζεται να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι: «Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα μετά από αυτά τα τρία θετικά αποτελέσματα γιατί αυτά μπορεί να μας γυρίσουν «μπούμερανγκ». Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν όλα και πραγματικά πρέπει να κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο».

Τέλος, μιλώντας για τα νέα του καθήκοντα συνέστησε υπομονή ώστε να υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα: «Είναι νωρίς για να πούμε ότι υπάρχουν αποτελέσματα, ειδικά όταν μιλάμε για νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν την φανέλα του ΟΦΗ και η οποία γνωρίζουμε πόσο «βαριά» είναι. Παρ’ όλα αυτά, το σκάουτινγκ είναι ένας πολύ σημαντικός τομέας που μου έχει αναθέσει η διοίκηση του ΟΦΗ και την ευχαριστώ για αυτό. Θέλει δουλειά και κόπο ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα. Με τόσα προβλήματα που έχει περάσει η ομάδα τα τελευταία χρόνια, είναι δύσκολο να υπάρξουν αποτελέσματα πάνω σε αυτόν τον τομέα. Το σημαντικό είναι να βρεθούν παίκτες που θα αξίζουν να παίζουν και να είναι ικανοί να αντέξουν το βάρος της φανέλας που λέγεται ΟΦΗ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook