Αποσπόρης: «Ευχάριστη έκπληξη ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο μίλησε ο Στέλιος Αποσπόρης, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και του Πανιώνιου μίλησε στο Sportfm.gr για την επικείμενη αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Παραλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα αλλά και για τον Γιώργο Σίμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 


Για το σημερινό παιχνίδι Πανιώνιος-ΟΦΗ
: «Αν ξεκινήσουμε από την ομάδα μου, είναι μια ομάδα με βαριά ιστορία και έχει το μέταλλο της επιβίωσης. Πέρσι μας θεωρούσαν ομάδα-φαβορί για υποβιβασμό και στο τέλος τερματίσαμε στην 6η θέση.

Αυτή είναι η φιλοσοφία του Πανιωνίου. Είναι μία τεράστια πρόκληση λόγω της αφαίρεσης βαθμών για την αδειοδότηση και είχαμε περιορισμούς όσον αφορά τις μεταγραφές. Νομίζω ότι το πρώτο μας παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, με μία ήττα με τον Βόλο, στη Νέα Σμύρνη.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε φυσιολογικά. Έχουμε χάσει όλα τα παιχνίδια στο γκολ και έχουμε ένα ζήτημα στη δημιουργία. Η ομάδα δείχνει πως σιγά-σιγά θα επανέλθει με παίκτες που μας έχουν ήδη λείψει, όπως ο Ντομίνγκες, ο Μασούρας. Πρόκειται για παιδιά που μας έχουν λείψει και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην υπολογίζουμε.

Είμαι αισιόδοξος πως η χρονιά θα πάει καλά θα πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύλλογος έχει στελεχωθεί από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο, όπως ο Σαμαράς με τον γιό του και ο Νιόπλιας που έχουν περάσει από την ομάδα.

Ήταν ένας προπονητής που δεν τον γνώριζε το ευρύ κοινό, όμως έχει δουλέψει σε μικρότερα τμήματα ομάδων και εκεί τον βρήκε ο Γιάννης (Σαμαράς). Ο Γιώργος Σίμος είναι ένα παιδί με νέες αντιλήψεις, παίξει ένα θεαματικό ποδόσφαιρο, θέλει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και όλα αυτά φαίνονται στο γήπεδο.

Σίγουρα θα μπει ο ΟΦΗ με μία δυναμική, πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα κοντρολάρει το παιχνίδι. Ο Παπαβασιλείου γνωρίζει από Ηράκλειο, έχει παίξει στον ΟΦΗ και θα πάει σφιχτά το ματς και χρειάζεται υπομονή για να βρουν αδύναμα σημεία στο παιχνίδι του αντιπάλου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook