“Πατάνε” γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Έπειτα από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οπότε και ξεκινάει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και βέβαια αν… πρόσεξαν την διατροφή τους την περίοδο του Πάσχα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα θα ξεκινήσει με την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 4.00 το μεσημέρι.

Παράλληλα, ο “Αναστό” θα περιμένει να δει και την κατάσταση των Λεωνίδα Καμπάνταη, Κώστα Κιάσσου, Σαΐμπου Γιακούμπου, Ερόλ Μπουλούτ και αν μπορεί να τους υπολογίζει για την κυριακάτικη αναμέτρηση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπήρχαν από την προηγούμενη εβδομάδα, όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Γκανέζου μεσοεπιθετικού θα είχαν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.

Βέβαια σίγουρα συμπεράσματα θα βγουν από την κατάσταση στην οποία θα δείξουν ότι βρίσκονται στην σημερινή προπόνηση. Ασφαλώς και το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα είναι χαμηλού βαθμού δυσκολίας όμως είναι δεδομένο ότι ο Αναστόπουλος θέλει να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook