Θέμα: Δεν έχουμε δει ακόμα τον πασέρ Λισάντρο Σεμέντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος εξτρέμ από το Κάπο Βέρντε έχει “ξεμπουκώσει” και είναι θέμα χρόνου να δούμε όχι μόνο το προφίλ του ως εκτελεστής αλλά και ως δημιουργός.

Στην κορυφαία σεζόν της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Λισάντρο Σεμέντο “οργίασε” την σεζόν 2017 – 2018: Παίζοντας με την Φορτούνα Σιτάρντ στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος είχε απολογισμό εκπληκτικούς αριθμούς: Τελείωσε την σεζόν με 15 γκολ και 18 ασίστ! Δηλαδή με λίγα λόγια, ο Σεμέντο ήταν μέσα σε σε 33 γκολ των Ολλανδών!

Η μέχρι τώρα παρουσία του Λισάντρο Σεμέντο έχει απολογισμό τρία γκολ και εκπληκτικές ατομικές ενέργειες στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Κάποιες φορές ο Σεμέντο δείχνει να είναι ασταμάτητος έχοντας ανεξάντλητες δυνάμεις και πηγαίνοντας πάνω στα αντίπαλα μπακ, δημιουργεί τεράστια ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Μετά από τρία γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές, είναι θέμα χρόνου να δούμε και την άλλη πτυχή του ταλέντου του 23χρονου εξτρέμ που αφορά και το δημιουργικό ρεπερτόριο του. Και βέβαια όταν ένας ποδοσφαιριστής σε δύο σεζόν μετράει 22 ασίστ, όλοι αναμένουν με ανυπομονησία να εμφανίσει και τις υπόλοιπες πτυχές του ταλέντου του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook