Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ στην 5η φάση του κυπέλλου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το Gentikoule.gr σας παρουσιάζει τους πιθανούς αντιπάλους του ΟΦΗ για την 5η φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως σας ενημερώσαμε το πρωί η κλήρωση αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε τους πιθανούς αντιπάλους που θα έχει η ομάδα του Γιώργου Σίμου.

Μάλιστα υπάρχει και η περίπτωση να δούμε κρητική μάχη αφού ο ΟΦΗ μπορεί να αντιμετωπίσει και τον Εργοτέλη και τον Πλατανιά.

Πιο συγκεκριμένα στην 5η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι 12 νικήτριες ομάδες της 4ης φάσης που είναι οι Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Βέροια, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Καβάλα, Πλατανιάς, Ιάλυσος, Απόλλων Λάρισας, ΠΑΣ Γιάννινα και δυο εκ των Ολυμπιακού Βόλου ή Απόλλων Πόντου και Αιολικός/Κόρινθος-Νίκη Βόλου ή Απόλλων Σμύρνης.

Παράλληλα στην κληρωτίδα θα μπει η μια ομάδα που προκρίθηκε άνευ αγώνα, ο Πανσερραϊκός και οι 8 ομάδες της SL1 από την 6η έως την 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της SL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και συγκεκριμένα οι ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΑΕΛ, Ξάνθη, και τέλος η πρωταθλήτρια ομάδα της FL της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, ο Βόλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook