Ο ΟΦΗ κερδίζει τους νέους

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Τίτο αρκετά… πιτσιρίκια έδωσαν το παρών για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας και να πάρουν και αυτόγραφα.

Η νέα εποχή της ομάδας έχει ενθουσιάσει τον κόσμο ο οποίος φαίνεται πως αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται, βλέποντας παράλληλα και το τρομερό ποδόσφαιρο που παίζει ο ΟΦΗ μέχρι τώρα στην Super League 1.

Αυτό έχει περάσει και στους νέους της πόλης, αφού εκτός από το γήπεδο βλέπουμε και την αγάπη τους για την ομάδα καθημερινά. Ένα παράδειγμα είναι η χθεσινή εκδήλωση, όπου αρκετά παιδιά είτε περνούσαν για να πάνε στα μαθήματα τους, είτε για βόλτα βρήκαν την ευκαιρία και φωτογραφήθηκαν με παίκτες εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη τους για την ομάδα και τους ίδιους.

Μάλιστα αρκετοί γονείς ήρθαν με τα παιδιά τους στην εκδήλωση δείχνοντας τους και το κύπελλο, λέγοντας παράλληλα και εκείνα τα χρόνια τι συνέβαινε στην ομάδα. Αναμφίβολα είναι μια σπουδαία εικόνα που αφήνει ικανοποιημένους και τους ανθρώπους της ομάδας αφού θέλουν να βλέπουν μικρά παιδιά στο πλευρό του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook