Ο Γ. Αμανατίδης αποθέωσε τον Σίμο: “Γίνεται καθημερινά καλύτερος-μπράβο στον ΟΦΗ για την ευκαιρία που του έδωσε””

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Διευθυντής των ακαδημιών των Χανίων και πρώην διεθνής αμυντικός Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον τεχνικό του ΟΦΗ.

Ο πρώην επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού γνωρίζει αρκετά καλά τον Γιώργο Σίμο από την παρουσία του στις “Κ” τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και της ΑΕΚ και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και κατά συνέπεια ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον έχουν ζήσει εδώ και αρκετά χρόνια, έστω ως αντίπαλος του.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο Γιώργος Αμανατίδης έκανε λόγο για έναν προπονητή που “προσπαθεί να γίνεται καλύτερος καθημερινά”. Μεταξύ άλλων τόνισε πως “είναι ένα παιδί που μπορεί να υποστηρίξει το κομμάτι, γίνεται καθημερινά καλύτερος. Δεν επαναπαύεται και είναι ένας Έλληνας προπονητής που όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τις ακαδημίες χαιρόμαστε με ένα νέο άνθρωπο που ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και τώρα βρίσκεται στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας. Πρέπει να τα λέμε αυτά. Κακώς προσπαθούμε να μειώσουμε τον Έλληνα με την πρώτη ευκαιρία. Το συγκεκριμένο παιδί είναι άξιος συγχαρητηρίων και είναι πολύ σημαντικό να δείχνεις εμπιστοσύνη σε ένα νέο παιδί. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και του αξίζει μπράβο που έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο”.