“Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αγαπάει να βλέπει τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Αμανατίδης που πλέον βρίσκεται στα Χανιά από το πόστο του διευθυντή του συλλόγου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον φετινό ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του “Καραϊσκάκη” κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αμανατίδης στον Athletic Radio 104,2

Για την επιστροφή του Γιάννη Σαμαρά στον ΟΦΗ: “Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που έχει υποστηρίξει αυτό το κομμάτι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκονται στον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικοί και στην πρώτη ομάδα, αλλά και στο επίπεδο των ακαδημιών. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ να έχει αυτούς τους ανθρώπους που είναι υψηλού επιπέδου, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών, όσο και για την πρώτη ομάδα”.

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Είναι κάτι που βγάζει πολύ υγεία και επειδή αγαπώ το ποδόσφαιρο μου αρέσει να παρακολουθώ τον ΟΦΗ. Όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο, αγαπάει να βλέπει τον ΟΦΗ”

Για την φετινή εικόνα του ΟΦΗ: “Δεν το περίμενα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Περίμενα ότι θα ήθελε τον χρόνο του αλλά όχι τόσο γρήγορα και θα υπήρχε αυτή η ανταπόκριση από τους παίκτες. Είναι κάτι που μου αρέσει γιατί είναι απόλυτα υγιές. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο”.

Για τις αναμνήσεις του από την εποχή που έπαιζε αντίπαλος του ΟΦΗ: “Πρόλαβα τα καλά χρόνια του ΟΦΗ, ποιος δεν ήθελε να παίζει μέσα στο γήπεδο του ΟΦΗ; Έχω να θυμηθώ πολλές ωραίες στιγμές”.

Για το ότι ο ΟΦΗ πάει χωρίς άγχος στο Φάληρο: “Ο ΟΦΗ δεν έχει να χάσει κάτι. Όταν παίζαμε με την Ρεάλ Μαδρίτης, το σκεφτόμαστε ότι δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Αυτό είναι επικίνδυνο για τον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ θα παίξει χωρίς άγχος και έχει μόνο κέρδη. Μέσα στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα όμως το γεγονός ότι ο ΟΦΗ θα πάει στο παιχνίδι χωρίς άγχος και πίεση, αυτό τον κάνει να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος”.

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό: “Θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες και θα χαρούμε ένα πολύ ωραίο θέαμα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα επιθετική. Είναι πολύ σημαντικό που κράτησε τον Μαρτίνς για δεύτερη σερί χρονιά, εξαιρετική προσθήκη είναι του Σα και κακά τα ψέμματα ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook