Κατσικογιάννης: «Φέτος είναι η χρονιά του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την σιγουριά του ότι ο ΟΦΗ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Σούπερ Λιγκ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσικογιάννης που μίλησε παράλληλα για την χαμηλή προσέλευση του κόσμου στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ αλλά και τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος της ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα onsports για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ…

Για το φιλικό του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ:

«Περιμέναμε να γεμίσει το γήπεδο και να μας βοηθήσει ο κόσμος, κάτι που δεν έγινε και μας στεναχώρησε πολύ. Βέβαια, ήταν μια δύσκολη ημέρα, καθώς τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά και κάποιοι ήταν στις δουλειές τους».

Αν μπορεί ο ΟΦΗ να πάρει την απευθείας άνοδο:

«Κακά τα ψέματα είναι πολύ δύσκολο. Απομένουν τρία παιχνίδια και ο ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό δεν δείχνουν ότι μπορεί να χάσουν τις πρώτες δύο θέσεις. Όμως η ελπίδα υπάρχει, καθώς στο πρωτάθλημα της Football League είναι όλα πιθανά. Αν δεν πάρουμε την απευθείας άνοδο, σίγουρα θα βγούμε πρώτοι στα play off. Ξέρουμε τις δυσκολίες, όμως έχουμε καλή ομάδα. Φέτος είναι η χρονιά μας».

Για τα οικονομικά προβλήματα του ΟΦΗ:

«Πιστεύω πως η διοίκηση δεν θα αφήσει έτσι την ομάδα, πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Εμείς από κει και πέρα προσπαθούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας τα οικονομικά προβλήματα και να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ακόμη τρεις αγώνες και θα τα δώσουμε όλα».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Μαχλά μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ:

«Συμφωνώ απολύτως με τον πρόεδρο. Κανονίσαμε φιλικό αγώνα με έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, όμως ο κόσμος δεν ήρθε στο γήπεδο να μας στηρίξει. Εγώ το δικαιολογώ γιατί σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος ο κόσμος πάντα μας στηρίζει».

Αν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του:

«Είχε γίνει ένα θέμα με τον Νίκο Αναστόπουλο, όμως μου είχε πει ότι με υπολογίζει κανονικά και είναι ευχαριστημένος από την δουλειά μου. Από κει και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή να με χρησιμοποιεί και δεν μπορώ να παρέμβω. Συνεχίζω την προσπάθεια που κάνω, ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι και τι μπορώ να δώσω».