Νέος “μνηστήρας” για τον Σεμέντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Ελλάδα παίζουν “μπάλα” οι παράγοντες και στην Ευρώπη οι ομάδες που τηρούν και τις συμφωνίες. Έτσι τώρα κατέληξε νέος “μνηστήρας” για τον Πορτογάλο εξτρέμ του ΟΦΗ.

Μετά τα δημοσιεύματα περί ΟΣΦΠ, ήρθε και το δημοσίευμα εφημερίδας με “κίτρινη” απόχρωση που κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λισάντρο Σεμέντο. Βέβαια, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το γεγονός ότι ο ίδιος δημοσιογράφος είχε ανακαλύψει “τράμπα” Γιακουμάκη με Φερέιρα, τότε βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε και ιδιαίτερα.

Όπως και να’ χει, βρισκόμαστε ακόμα στον Οκτώβρη, το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται τον επόμενο Μάη και μπροστά μας υπάρχουν ακόμα αρκετοί μήνες για να δούμε και να διαβάσουμε ακόμα περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες του εξωτερικού κινούνται εντελώς διαφορετικά από ότι οι ελληνικές και όταν υπάρχει μια συμφωνία, αυτή ολοκληρώνεται. Εν αντιθέσει με ότι συμβαίνει στην Ελλάδα που πολλές φορές αθετείται ενώ την προηγούμενη ημέρα έχουν βγει τα εισιτήρια για να έρθει στο Ηράκλειο όπως συνέβη στην περίπτωση του Γιακουμάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook