Στην τελική ευθεία για το Φάληρο: “Σωστές αποστάσεις, κρατάμε τις θέσεις μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο ΒΑΚ και μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία για το ματς με τον ΟΣΦΠ.

Δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του ο Γιώργος Σίμος εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό και με μοναδικό δίλημμα να φαίνεται στον ορίζοντα το αν θα παίξουν Γιαννούλης με Νάστο / Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας, ο ΟΦΗ φορτσάρει εν όψει “Καραϊσκάκη”. Ωστόσο στην προπόνηση της Τετάρτης ήταν προφανές πως οι ρυθμοί ήταν ιδιαίτερα αυξημένοι με τον Γιώργο Σίμο να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός απέναντι στους παίκτες του.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο ΟΦΗ θα δώσει το πιο απαιτητικό, φετινό, του παιχνίδι και γίνεται κατανοητό πως απαιτείται ο μέγιστος βαθμός αυτοσυγκέντρωσης προκειμένου να μπορέσει να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Κατά την διάρκεια του διπλού, ο Γιώργος Σίμος ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να υπάρχει αρμονία ανάμεσα στις γραμμές του ΟΦΗ.

Κάτι που ειδικά το Σάββατο χρειάζεται να λειτουργήσει άψογα προκειμένου να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του Γκιγιέρμε να μεταφέρει την μπάλα προς την περιοχή του Σωτηρίου αλλά και όταν ο ΟΦΗ επιτίθεται, να μην δώσει το δικαίωμα στους παίκτες του Μαρτίνς ώστε εκείνοι να εκμεταλλευτούν την πίεση στο μισό γήπεδο.

“Είναι σημαντικό να έχουμε σωστές τοποθετήσεις και σωστές αποστάσεις” ήταν οι οδηγίες του Γιώργου Σίμου προς τους ποδοσφαιριστές του όταν ο τεχνικός του ΟΦΗ διαπίστωσε πως υπήρχαν μεγάλα κενά ανάμεσα στην τετράδα της άμυνας και τους κεντρικούς μέσους. Όταν στην συνέχεια ο Γιώργος Σίμος διαπίστωσε πως δεν είχαν διορθώσει τα λάθη τους, ο τεχνικός του ΟΦΗ διέκοψε την προπόνηση κάνοντας τους ξανά παρατηρήσεις γύρω από τον τρόπο που πρέπει οι παίκτες να κρατούν τις θέσεις τους και να μην “χάνονται” μέσα στο γήπεδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook