“Να μεγαλώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε στην εφημερίδα “Πατρίδα”, έναν χρόνο μετά τη νέα εποχή του ΟΦΗ και τόνισε με νόημα “μένουμε πιστοί στο πρότζεκτ, δεν μας επηρεάζει τίποτα”.

“Σίγουρα από την πρώτη στιγμή υπήρχε και υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα σε συγκεκριμένα, εξωαγωνιστικά θέματα. Κάποια από αυτά έχουν ήδη γίνει πράξη με βάση το χρονοδιάγραμμα για αυτό. Κάποια άλλα, είτε λόγω γραφειοκρατίας είτε λόγω άλλων καταστάσεων για τις οποίες δεν είμαστε άμεσα υπεύθυνοι έχουν καθυστερήσει. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει. Εμείς μένουμε πιστοί στο πλάνο μας” είπε αρχικά ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ για το χρονοδιάγραμμα που έχει μπει στον σύλλογο και συνέχισε: “Είμαι της φιλοσοφίας ότι από τα λάθη μαθαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Άρα αν είχα την δυνατότητα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, θα έπαιρνα ακριβώς τις ίδιες αποφάσεις με σκοπό να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι. Λάθη πάντα θα γίνονται. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι εσκεμμένα αφού κάθε απόφαση που λαμβάνουμε είναι πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας”.

Όσον αφορά την φετινή πορεία του ΟΦΗ: “Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω για το αγωνιστικό κομμάτι. Σίγουρα η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι αυτή που θέλουμε σε όλους τους τομείς. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο διοικητικό με μοναδικό σκοπό να μεγαλώνουμε όσο το δυνατό περισσότερο το όνομα του ΟΦΗ. Τα θέματα της διοίκησης δεν εξαρτώνται από την πορεία της ομάδας. Εμείς ακολουθούμε πιστά το πρότζεκτ, όπως άλλωστε είπαμε από την πρώτη στιγμή ανεξάρτητα από την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων. Η καλή πορεία της ομάδας απλώς κάνει την δουλειά μας ακόμα πιο εύκολη”.