Με… συνταγή ΟΦΗ στο “Καραϊσκάκης”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Σίμος ποντάρει στην χημεία και την ομοιογένεια που έχει φέρει τον ΟΦΗ σε αυτή την θέση και θα τον παρατάξει χωρίς εκπλήξεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Δείτε τα πλάνα του τεχνικού του ΟΦΗ.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σωτηρίου δεν χάνει την θέση του και αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Στο κέντρο της άμυνας ο Γιώργος Σίμος μπορεί στην προπόνηση της Τετάρτης να χρησιμοποίησε το δίδυμο Κουτρουμπής – Γιαννούλης, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Νάστος, Γιαννούλης αφού οι δύο τους έχουν βρει χημεία και έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις κάνοντας τον ΟΦΗ να έχει από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στα άκρα της άμυνας με τον Μαρινάκη και τον Κοροβέση να μην χάνουν την θέση τους.

Στο κέντρο επιστρέφει ο Μεγιάδο, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι έτοιμος να προσφέρει και πάλι παίρνοντας την θέση του Σακόρ που τον είχε αντικαταστήσει στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ δίπλα του θα έχει τον Νέιρα που φέτος κάνει εντυπωσιακό πρωτάθλημα.

Σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Ναμπί, ενώ στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίζει ο Τσιλιανίδης και στο αριστερό ο Σεμέντο. Στην κορυφή της επίθεση αναμένεται να  βρίσκεται ο Φιγκεϊρέντο. Ο Δημήτρης Μάνος μπορεί να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ωστόσο ο Βραζιλιάνος στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, αφού έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας σκοράρει μάλιστα και ένα γκολ με τον Γιώργο Σίμο να τον επιβραβεύει για την προσπάθεια του.

Αυτή αναμένεται να είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι του Σαββάτου στο Φάληρο με τον Γιώργο Σίμο να εμπιστεύεται τους ίδιους που έχουν κάνει το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook