Οι στιγμές που ο ΟΦΗ έφυγε με αποτέλεσμα από την έδρα του Ολυμπιακού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου κοντράρεται στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό έχοντας μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Το Gentikoule.gr θυμάται πότε οι “ασπρόμαυροι” έφυγαν με θετικό πρόσημο από την έδρα του αντίπαλου του.

Ο ΟΦΗ δεν έχει την παράδοση με το μέρος του, αφού σε 47 παιχνίδια που έχει δώσει ως φιλοξενούμενος στην έδρα του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να πάρει 5 ισοπαλίες και μια νίκη. Η μοναδική νίκη των “ασπρόμαυρων” έγινε πριν 29 χρόνια και συγκεκριμένα στις 27/5/1990 όταν ο ΟΦΗ έκανε μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού μέχρι το 50′ λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ με 4-0, όμως στο τέλος κατάφερε να φέρει “τούμπα” την αναμέτρηση και να κερδίσει με 5-4.

Η ομάδα του Γιώργου Σίμου την τελευταία φορά που πήρε αποτέλεσμα στο “Φάληρο” ήταν στις 29/11/2011 όταν πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 σκορ, όταν και πάλι ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με 2-0, όμως τα γκολ του Μάντζιου και του Γεωργίου έκαναν τον ΟΦΗ να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Άπαντες στην ομάδα θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό το σερί και να μπορέσει ο ΟΦΗ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Καραϊσκάκης” μετά από οκτώ χρόνια και να ανέβει περαιτέρω στον βαθμολογικό πίνακα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook