Ο Αthletic Radio 104,2 και το Gentikoule στο Φάληρο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ζήστε λεπτό προς λεπτό το ντέρμπι κορυφής του ΟΦΗ με τον ΟΣΦΠ μέσα από τον Athletic Radio 104,2 με τον απεσταλμένο του σταθμού Κώστα Παπαδόπουλου.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΟΣΦΠ στο Φάληρο στο ντέρμπι κορυφής της Superleague 1 και ο γηπεδούχος σταθμός της πόλης θα βρίσκεται στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Με επτάωρο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις 3.00 το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 10.00 το βράδυ, ο Athletic Radio 104,2 και το Gentikoule θα σας μεταφέρουν ζωντανά όλα όσα θα συμβούν στον Πειραιά και το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΟΣΦΠ.

Το pre game του αγώνα με πλούσιο φωτορεπορτάζ, videos από το “Καραϊσκάκη” αλλά και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης θα είναι όλα στο… “πιάτο” σας για να είστε πλήρως ενημερωμένοι από το μεγάλο παιχνίδι του ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα του Athletic Radio 104,2 θα ξεκινήσει στις 3.00 το μεσημέρι με τον Μανώλη Σαρρή που θα είναι στο μικρόφωνο του σταθμού μέχρι τις 6.00 και στην συνέχεια θα πάρει την σκυτάλη ο Μανώλης Θέμελης μέχρι και τις 10.00 το βράδυ με το κυρίως μενού της αναμέτρησης. Στις 7.30 θα ακούσετε ζωντανά το παιχνίδι από τον απεσταλμένο του σταθμού Κώστα Παπαδόπουλο ενώ μετά το τέλος του θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ από το γήπεδο και ζωντανά σχόλια από τους Νίκο Μαρκάκη, Μανώλη Σαρρή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook