Τα τελικά πλάνα του Σίμου: 4-2-3-1 και ασταμάτητο πρέσινγκ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν αλλάζει ενδεκάδα και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεκινήσουν το πρέσινγκ από το ξεκίνημα του αγώνα.

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η αυριανή αναμέτρηση είναι η πιο απαιτητική που έχουν βρει φέτος. Απαιτητική μόνο και μόνο λόγω του αντιπάλου και του ρόστερ που διαθέτει αλλά για κανέναν άλλον λόγο. Όλοι εντός ΟΦΗ γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητες της ομάδας και την πίστη που υπάρχει σε εκείνες.

Άλλωστε κανένας δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τυχαία την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ και πολύ περισσότερο την εικόνα που έχουν παρουσιάσει οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο γήπεδο. Ένα από τα στοιχεία που έχει ζητήσει, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση, για να παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο είναι το πρέσινγκ. Άλλωστε αυτός είναι ένας παράγοντας που μέχρι στιγμής έχει προσδώσει στο παιχνίδι του ΟΦΗ επιθετικότητα, κατοχή της μπάλας και ένα aggressive στυλ που τον κατατάσσει στις κορυφαίες μεσοεπιθετικά ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Σίμος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να μην χαλάσει σε καμία στιγμή του αγώνα, το πρέσινγκ πάνω στην μπάλα αλλά και να καλύπτουν χώρους με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επιτρέψουν στον ΟΣΦΠ να εκμεταλλευτεί το επιθετικό τρανζίσιον και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Σωτηρίου.

Όσον αφορά τα πλάνα ενδεκάδας του ΟΦΗ για το Φάληρο όπως αναφέραμε και χθες δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Ο Γιώργος Σίμος θα παρατάξει τον ΟΦΗ με 4-2-3-1 και τους δέκα που ξεκίνησαν κόντρα στον Πανιώνιο και τον Μιγκέλ Μεγιάδο αντί του Βαγιέμπα Σακόρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook