Pic | Τι έδειξαν τα στατιστικά του αγώνα του Φαλήρου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ στο ματς του Καραϊσκάκη είχε σχεδόν την ίδια κατοχή της μπάλας με τον ΟΣΦΠ ενώ ακόμα και οι τελικές προς την εστία ήταν ελάχιστα υπέρ των γηπεδούχων.

Η εξαιρετική παρουσία του ΟΦΗ μέσα στο “Καραϊσκάκη” κόντρα στον Ολυμπιακό αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς που προέκυψαν από το παιχνίδι. Γιατί για να έχουν αξία τα δικά σου στατιστικά, πρέπει να λαμβάνεις υπ’ όψιν σου και ποιον είχες για αντίπαλο.

Σε εκτός έδρας παιχνίδι, μέσα στην έδρα του ΟΣΦΠ, όπου συνήθως οι αντίπαλοι χάνονται στον ορίζοντα, ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι με 47% κατοχή της μπάλας έναντι μόλις 53% για τον Ολυμπιακό που σε όλα τα προηγούμενα εντός έδρας ματς τα ποσοστά του άγγιζαν το 70% – 75%.

Δείγμα του πόσο “καθαρό” παιχνίδι έγινε, από πλευράς αγωνιστικού χρόνου, είναι μόλις τα 35 φάουλ που έκαναν οι δύο ομάδες ενώ ο Σωτηρίου είχε μόλις δύο επεμβάσεις περισσότερες από ότι ο Σα.

Όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες ναι μεν ο ΟΣΦΠ είχε 9 περισσότερες (16 έναντι 7) του ΟΦΗ όμως έχει σημασία να δούμε πόσες πήγαν προς την εστία. Ο ΟΣΦΠ είχε 8 τελικές προσπάθειες προς την εστία του ΟΦΗ ενώ αυτός από την πλευρά του μόλις τρεις λιγότερες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook