Ο απόλυτος πλουραλισμός στην επίθεση: 15 γκολ με 7 διαφορετικούς σκόρερ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο ΟΦΗ να έχει, πλέον, την δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα ωστόσο ο πλουραλισμός στην επίθεση του είναι μοναδικός και αναδεικνύει το επιθετικό πλάνο του Γιώργου Σίμου.

Μετά από επτά αγωνιστικές ο ΟΦΗ έχει πετύχει 15 γκολ και διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αφού η “τριάρα” του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λαμία τον έφερε στην πρώτη θέση.

Ο Αντίλ Ναμπί πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό το 15ο φέτινο γκολ του ΟΦΗ και έβαλε το όνομα του στην λίστα των σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άγγλος είναι ο έβδομος διαφορετικός σκόρερ του φετινού ΟΦΗ και αυτό το γεγονός, από μόνο του, αναδεικνύει την εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ομάδας πουτ δεν στηρίζεται στα γκολ ενός ή δύο ποδοσφαιριστών.

Ο ΟΦΗ διαθέτει έναν τρομερό πλουραλισμό στην επίθεση έχοντας πάρει γκολ από όλους τους ποδοσφαιριστές του που παίζουν στην μεσαία γραμμή και την επίθεση της ομάδας. Αυτό που κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το εν λόγω στατιστικό στοιχείο είναι ότι οι μόνοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν σκοράρει είναι οι αμυντικοί του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι σκόρερ του ΟΦΗ: Τσιλιανίδης 4, Μάνος 3, Σεμέντο 3, Νέιρα 2, Ναμπί 1, Μεγιάδο 1, Φιγκεϊρέντο 1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook