Στο Ηράκλειο στελέχη της Ντόρτμουντ – προχωράει σε ανταλλαγή προγραμμάτων με ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Υψηλόβαθμα στελέχη ενός από τα κορυφαία ευρωπαϊκά club βρίσκονται στο Ηράκλειο όπου ξεναγήθηκαν στο ΒΑΚ και το “Γεντί Κουλέ” από τον Γιάννη Σαμαρά ενώ αποφασίστηκε να γίνουν κοινές δράσεις ανάμεσα στον ΟΦΗ και την Μπορούσια Ντορτμουντ.

Στην πόλη μας βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες, εκ μέρους της Μπορούσια, ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Ντόρτμουντ, κ. Matthias Roben και ο Αθλητικός Διευθυντής Ακαδημιών της γερμανικής ομάδας, κ. Torsten Sengteller, οι οποίοι είχαν μια σειρά συναντήσεων με τον Διευθυντή Ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Γιάννη Σαμαρά.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Γιάννης Σαμαράς τους ξενάγησε τόσο στο “Βαρδινογιάννειο” όσο και στο κεντρικό γήπεδο ενώ αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν από κοινού μια σειρά από δράσεις εκπαιδευτικού και προπονητικού χαρακτήρα (ανταλλαγή προγραμμάτων, Camps κ.α), στην Ελλάδα και τη Γερμανία, οι οποίες θα αφορούν στην εκπαίδευση τόσο των νεαρών αθλητών όσο και των προπονητών τους.