Μπουλούτ: «Εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι του Σαββάτου»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Ολυμπιακό, έκανε λόγο ο Ερόλ Μπουλούτ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 και αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και μετρημένοι ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» ήταν τα πρώτα λόγια του Τούρκου μεσοαμυντικού του ΟΦΗ που συνέχισε αναφερόμενος στην δική του παρουσία λέγοντας ότι: «Αγαπάω το ποδόσφαιρο και ευχαριστιέμαι την δουλειά μου. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και προσέχω τον εαυτό μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα σε καλή κατάσταση και αυτό είναι το μυστικό μου» 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερόλ Μπουλούτ στον Athletic Radio 104,2

Για τα τελευταία αποτελέσματα του ΟΦΗ: «Αναλύσαμε πολύ καλά τους αντιπάλους μας και πιστεύω ότι δικαιωθήκαμε απόλυτα από τα αποτελέσματα που ήρθαν. Έπρεπε να παίξουμε αμυντικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες γιατί διαφορετικά αντιμετωπίζονται αυτές και διαφορετικά κάποιες άλλες. Νομίζω ότι καταφέραμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό όμως δεν μένουμε σε αυτά τα αποτελέσματα. Κοιτάζουμε μπροστά και κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Θέλουμε να κατακτήσουμε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Διαθέτουμε καλή ομάδα και έναν ικανό προπονητή που μας βοηθάει σημαντικά. Θέλουμε να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι πετύχαμε. Πάντα, ο στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και παίζουμε για τη νίκη».

Για το σημείο – κλειδί του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι – κλειδί ήταν εκείνο με την Ξάνθη και όχι με τον Εργοτέλη. Πήγαμε στην Ξάνθη και ήμασταν σίγουροι για τον εαυτό μας αλλά και ότι θα παίρναμε βαθμό ή βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε και πιστεύω ότι καταλάβαμε τα λάθη που κάναμε σε εκείνον τον αγώνα. Στην συνέχεια, παίζαμε με τον Εργοτέλη και έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα και πιστεύω ότι ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι από αυτό με την Ξάνθη. Όλοι γνωρίζουν ότι περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Δώσαμε αγώνες για τα πλέι – οφ και στην συνέχεια δίχως να έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ήρθαν πολλοί και καλοί παίκτες οπότε χρειαζόταν ένα χρονικό διάστημα ώστε να γίνουμε ομάδα».

Για την επιστροφή του στη Νέα Σμύρνη ως αντίπαλος: «Πέρασα όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο όμως τώρα είμαι στον ΟΦΗ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και πραγματικά αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ. Πλέον, θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα το Σάββατο».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Τι να πούμε; Είναι ο 12ος παίκτης του ΟΦΗ και είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο κάθε εβδομάδα. Είναι πάντα μαζί μας και για αυτόν τον λόγο εμείς πρέπει να προσπαθούμε ώστε να κερδίζουμε και να τους έχουμε ευχαριστημένους».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook