Ο Αναστόπουλος των ρεκόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την καλύτερη του χρονιά ως προπονητής διανύει ο Νίκος Αναστόπουλος που ως προπονητής του ΟΦΗ έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ της προπονητικής του καριέρας. Το gentikoule.gr σας παρουσιάζει αριθμούς και αποδείξεις.

Η φετινή σαιζόν βρίσκει τον 53χρονο τεχνικό στην καλύτερη χρονιά της προπονητικής του καριέρας οδηγώντας τον ΟΦΗ στον δρόμο της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ. Με τον “Αναστό” στον πάγκο, η ομάδα έχει βρεθεί στα πάνω της αλλά και στα… κάτω της όμως είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ έχει παρουσιάσει σε αρκετά παιχνίδια το καλύτερο πρόσωπο των δύο τελευταίων χρόνων.

Όμως σε αυτό το ρεπορτάζ, το βασικό θέμα δεν είναι ο ΟΦΗ αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος που πραγματικά σπάει το ένα προσωπικό ρεκόρ μετά το άλλο. Βέβαια, σε αυτό το θέμα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι μια από τις δύο μεγαλύτερες προκλήσεις της καριέρας του όπως και επίσης ότι μαζί με τον Άρη είναι οι δύο μεγαλύτερες ομάδες με τα καλύτερα ρόστερ που ο ίδιος έχει διαχειριστεί και “κοουτσάρει”. Όμως και πάλι, ο φετινός Αναστόπουλος έχει κάθε λόγο για να χαμογελάει.

Το gentikoule.gr συγκέντρωσε τους αριθμούς της προπονητικής καριέρας του Νίκου Αναστόπουλου και σας παρουσιάζει γιατί ως προπονητής του ΟΦΗ έχει σπάσει όλα τα ατομικά ρεκόρ ως προπονητής.

Αριθμοί αγώνων
Το ρεκόρ του Νίκου Αναστόπουλου είναι μια γεμάτη σαιζόν ως προπονητής της Ελευσίνας όταν κάθισε στον πάγκο της σε 34 παιχνίδια στο ντεμπούτο του στους πάγκους. Φέτος ήδη μετράει 28 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΦΗ και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αν ο ΟΦΗ πάρει την απευθείας άνοδο, τότε ο Αναστόπουλος θα μείνει στα 31 παιχνίδια ενώ σε περίπτωση που η ομάδα πάει στα πλέι – οφ τότε θα σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ αφού θα έχει καθίσει στον πάγκο μιας ομάδας σε 37 αγώνες.

Νίκες
Με τη νίκη στην Ηλιούπολη, ο Αναστόπουλος έφτασε τις 18 ως προπονητής του ΟΦΗ ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε ως προπονητής της Κέρκυρας την αγωνιστική περίοδο 2003 – 2004 όπου είχε πετύχει 17 νίκες στον πάγκο των “Φαιάκων”. Ακόμα και την περίοδο όπου ο Άρης πήρε την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ την σαιζόν 2004 – 2005, ο Αναστόπουλος είχε πετύχει 14 νίκες σε 28 παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook