Φουλάρει για ΠΑΟΚ με τρέξιμο παντού!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το Gentikoule βρέθηκε στην προπόνηση και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση με τον Γιώργο Σίμο να έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και τον ΟΦΗ να πηγαίνει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με την ψυχολογία να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο “Βαρδινογιάννειο” ο τεχνικός του ΟΦΗ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα με την οποία σκοπεύει να τον παρατάξει στο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ”. Ουσιαστικά με βάση και όσα φάνηκαν στο ΒΑΚ, όλα δείχνουν ότι ο Σωτηρίου θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια του ΟΦΗ ενώ φαίνεται πως παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Βαγιέμπα Σακόρ και τον Ανέστη Νάστου για τον αντικαταστάτη του Μιγκέλ Μεγιάδο στην μεσαία γραμμή.

Ωστόσο αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ήταν εμφανείς οι εντολές του τεχνικού τιμ του ΟΦΗ προς τους ποδοσφαιριστές να πιέζουν ασφυκτικά σε όλο το γήπεδο. Είναι αλήθεια ότι μέχρι τώρα είχε φανεί στην συντριπτική πλειοψηφία του πρωταθλήματος ότι ο ΟΦΗ είχε διάθεση αλλά και σχέδιο ώστε να “πνίγει” τους αντιπάλους του με ασταμάτητο τρέξιμο σε κάθε μήκος και πλάτος του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, σε κάποιες στιγμές της προπόνησης το πρέσινγκ των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έφτανε μέχρι και στα όρια της αντίπαλης περιοχής, δείγμα των προθέσεων του εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook