“Ο ΟΦΗ έχει παίκτες που δίνουν τα πάντα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την δική του εκτίμηση για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Κρητικός τεχνικός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και είπε τα παρακάτω:

Για το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: «Ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίζουν επιθετικά. Θα είναι θεαματικό και θα το ευχαριστηθούν όσοι το δουν. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, πιέζει ψηλά. Ο ΠΑΟΚ πιέζει και εκείνος ψηλά, θέλει να έχει την κατοχή και να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη. Θα είναι αμφίρροπο. Δεν μπορούμε να πούμε τι θα καθορίσει το αποτέλεσμα».

Τις δυο καλύτερες επιθέσεις του Πρωταθλήματος: «Και οι δύο παίζουν επιθετικά και αυτό καταγράφεται στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στο κομμάτι της ποιότητας καθώς έχει παίκτες τοπ επιπέδου αλλά και ο ΟΦΗ έχει παίκτες που δίνουν τα πάντα. Αύριο θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω καθώς παίζουν με μια μεγάλη ομάδα. Θα παίξουν χωρίς φόβο και αυτό θα μας πάει σε ένα παιχνίδι γρήγορο και με ποιότητα».

Την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν αξιολόγησε σωστά το βαθμό δυσκολίας. Δε δώσανε την απαιτούμενη σημασία. Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και πιστεύω ότι είναι για πολλά πράγματα και θα φανεί αργότερα. Ένα παιχνίδι εάν στραβώσει δεν θέλει πολύ ώρα για να χαλάσει η εικόνα».