“Όλοι όσοι είναι δίπλα στον Σίμο είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΟΦΗ και αιώνιος οπαδός της ομάδας Κώστας Παυλόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 στέλνοντας το δικό του μήνυμα για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παυλόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για τη νέα μέρα που έρχεται στον ΟΦΗ: “Αν αναλογιστούμε το που ήταν η ομάδα την προηγούμενη σεζόν, δεν είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι έκανε πολύ σημαντικά βήματα προς τα εμπρός και φανταστείτε ακόμα είναι η αρχή, αφού όλα δείχνουν πως ο ΟΦΗ θα ξανά γίνει μεγάλος”.
Για τον κόσμο της ομάδας: “Καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου, ο ΟΦΗ απείχε από τις επιτυχίες και είναι λογικό και θεμιτό για τον κόσμο να θέλει κάτι και να το θέλει γρήγορα. Τα πράγματα πρέπει να δημιουργούνται με σταθερότητα και υγεία. Στον ΟΦΗ δεν γίνεται τίποτα πρόχειρα και βιαστικά. Κάθε βήμα που γίνεται, γίνεται μελετημένα και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο της αποτυχίας”.

Για το τρομερό ξεκίνημα της ομάδας: “Το περίμενα γιατί γνωρίζω πολύ καλά τους ανθρώπους, ξέρω τον τρόπο σκέψης τους και αυτό που θα έκαναν θα ήταν πολύ καλό. Απλά ήταν θέμα χρόνου μέχρι να παρουσιαστεί αυτό το πλάνο. Δεν μου κάνει έκπληξη γιατί ξέρω την λογική όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στον ΟΦΗ. Δεν ασχολείται με τους άλλους, ασχολείται μόνο με τον ΟΦΗ και ειμαι πολύ χαρούμενος, με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα ότι η ομάδα επανήλθε στα χείλη πολλών ανθρώπων για το ποδόσφαιρο που παίζει και για το ήθος που παρουσιάζει”.

Για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από τον Γιώργο Σίμο: “Σίγουρα, υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να ανταπεξέλθουν όμως βασικό κομμάτι είναι ο περίγυρος του προπονητή. Ο περίγυρος του Γιώργου Σίμου είναι περίγυρος Α’ Εθνικής και είναι ότι καλύτερο μπορεί να υπάρξει στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα κάπου το χάνουμε αυτό και το πιο υγιές κομμάτι αυτήν την στιγμή και οδεύει σε επαγγελματικά πρότυπα”.

Για το ποδόσφαιρο που παίζει φέτος ο ΟΦΗ: Ήμουν στην Λάρισα, ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως η ομάδα παίζει καλά. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού και όλοι παίζουν καλά. Ακόμα και όταν η ομάδα δεν παίζει καλά, δεν ξεχωρίζεις κάποιον παίκτη. Είναι πολύ δύσκολο, σαν κομμάτι, να βλέπεις να ξεχωρίζει όλη η ομάδα. Αν δεν παίξουν καλά, δεν θα κερδίσει γιατί φέτος ο ΟΦΗ είναι ομάδα και φαίνεται αυτό στα πρώτα παιχνίδια”.

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος ο ΟΦΗ: “Αν μιλήσουμε για το τώρα, είναι εφικτός ο στόχος της εισόδου στα πλέι – οφ. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν θα γίνει, εφόσον αυτήν την στιγμή ο ΟΦΗ βρίσκεται εντός στόχων. Θα το δείτε πως ο ΟΦΗ δεν θα έχει σκαμπανεβάσματα και ίσως στην μεταγραφική περίοδο να γίνουν κάποιες προσθήκες. Στο μυαλό όλων που αγαπάμε ποιος δεν θέλει τον ΟΦΗ εκεί;”

Για το αν ζηλεύουν ή θαυμάζουν οι άλλες ομάδες το πρότζεκτ του ΟΦΗ: “Είναι κάτι που το θέλουν όλοι αλλά δεν μπορούν να το κάνουν. Είναι εύκολο για να το καταστρέψεις και όχι να το δημιουργήσεις. Ο ΟΦΗ έχει τους καλύτερους στις ακαδημίες και στην Ελλάδα έχουμε μάθει να τα κάνουμε ανάποδα όλα. Ο ΟΦΗ το κάνει με τον σωστό τρόπο και για αυτό θα επιβραβευτεί.”

Για το αν αξίζει ο κόσμος του ΟΦΗ τις χαρές που είναι έτοιμη να προσφέρει η ομάδα: “Ο κόσμος του ΟΦΗ το δικαιούται. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο παρελθόν, κάπου χάθηκε στην πορεία όλο αυτό το οικοδόμημα και είναι ένα σπουδαίο μάθημα για το πόσο δύσκολο είναι να το χτίσεις ξανά. Ο κόσμος δεν εγκατέλειψε ποτέ την ομάδα, είναι ένα ολόκληρο νησί που κατά μεγάλη πλειοψηφία είναι οπαδοί του ΟΦΗ. Αυτό το νησί το αξίζει να έχει αυτήν την ομάδα”.

Για το αν θυμίζει τον παλιό ΟΦΗ η προσπάθεια της ομάδας: “Σαφώς και μου θυμίζει τον παλιό τον ΟΦΗ, μου θυμίζει το ωραίο ποδόσφαιρο, τις επιτυχίες, πρόσωπα που μας πλαισίωναν από άλλες ομάδες που ήθελαν να έρθουν στον ΟΦΗ. Πλέον ο ΟΦΗ αποτελεί πόλο έλξης για όλη την Ελλάδα”.