Σίμος: “Παίρνουμε μεγάλη αγάπη από τον κόσμο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος καθημερινά στην ομάδα αλλά και στην συγκεκριμένη εκδήλωση εμφανίστηκε ο Γιώργος Σίμος.

Ο 41χρονος τεχνικός τόνισε πως τέτοιες εκδηλώσεις δείχνουν πως ο ΟΦΗ καθημερινά με σταθερά βήματα μεγαλώνει, ενώ δεν έκρυψε και την ευχαρίστηση του για την εικόνα που έχει δείξει η ομάδα στις πρώτες 10 αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση που πραγματικά δείχνει ότι σιγά σιγά η ομάδα μας μεγαλώνει, πάντα με σταθερά βήματα. Είμαστε χαρούμενοι γιατί υπάρχει κόσμος και είναι χαρούμενος και αυτό μας δίνει δύναμη για την συνέχεια, αφού χαιρόμαστε να το βλέπουμε αυτό. Από την πρώτη στιγμή παίρνουμε μεγάλη αγάπη και μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και εμείς ανταποδίδουμε και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να δίνουμε τα πάντα για την ομάδα γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, παρότι δεν είναι της ημέρας θα πω όλα καλά, αφού οι πρώτες 10 αγωνιστικές έχουν θετικά, κρατάμε αυτά και προσπαθούμε να βελτιώσουμε τα λάθη και τα υπόλοιπα από την επόμενη εβδομάδα που θα μπούμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook