Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Νέιρα;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο με τον Γιώργο Σίμο να έχει τον γνωστό “πονοκέφαλο” στην θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Νέιρα είναι σχεδόν σίγουρα ότι θα είναι ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα με τον Γιώργο Σίμο και τους συνεργάτες του να σκέφτονται τον αντί – Μεγιάδο, μιας και ο Κουτρουμπής όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην θέση του κεντρικού αμυντικού με την απουσία Κοροβέση.

Ο πρώτος που μπορεί να αγωνιστεί στην φυσική του θέση είναι ο αρχηγός της ομάδας Ανέστης Νάστος, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε. Παράλληλα και ο Σακόρ είναι έτοιμος να προσφέρει στην θέση του Μεγιάδο παρότι δεν είναι αυτή η θέση του, ενώ υπάρχει και ο Σταϊκος που η θέση του είναι το “εξάρι” και δείχνει στις προπονήσεις πανέτοιμος να προσφέρει όποτε του ζητηθεί.

Σίγουρα προβάδισμα έχουν Νάστος ή Σακόρ, βάση εμπειρίας και προηγούμενων παιχνιδιών, ωστόσο ο 41χρονος τεχνικός μπορεί να κάνει και την έκπληξη με τον Σταϊκο έχοντας δείξει αρκετές φορές πως εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

Πάντως στην σημερινή προπόνηση ο Σίμος κράτησε κλειστά… χαρτιά, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται μέσα από το ρεπορτάζ να βγει κάτι καινούργιο όσον αφορά τον αντί – Μεγιάδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook