Ατρόμητος – ΟΦΗ: Πόσο άλλαξες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχοντας ως παρακαταθήκη το περυσινό διπλό στο Περιστέρι θα παλέψει έχοντας στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στην καλή εικόνα.

Την περασμένη χρονιά ο ΟΦΗ πήγαινε έχοντας στόχο το “διπλό” για να αγωνιστεί στους αγώνες μπαράζ και να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία, ενώ ο Ατρόμητος είχε εξασφαλίσει Ευρώπη και ήταν σε μια… χαλαρή κατάσταση. Να υπενθυμίσουμε πως πέρυσι η ομάδα του ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με το διπλό κερδίζοντας με 2-0 χάρις τα γκολ των Νέιρα και Σάσι.

Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Αρχικά οι δύο ομάδες όπως θα δείτε και παρακάτω στις ενδεκάδες έχουν αλλάξει αρκετά με αποτέλεσμα ελάχιστοι παίκτες να παίζουν από πέρυσι. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αφού είναι στην πρώτη τετράδα εν αντιθέση με τους Περιστεριώτες που βρίσκονται μακριά από την εξάδα που είναι και ο στόχος.

Ας θυμηθούμε αρχικά τους παίκτες που ξεκίνησαν στο περυσινό παιχνίδι στο Περιστέρι που ήταν και η τελευταία αγωνιστική, αλλά και το πως ξεκίνησαν οι ομάδες στα ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League 1.

Ατρόμητος: Μέγιερι Χατζησαϊας, Κατράνης, Ούμπιντεζ, Ουάρντα, Σάκιτς, Μπουσουλατζιτς, Κουλούρης, Μπρούνο, Μανούσος, Ρισβάνης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Νέιρα, Μεγιάδο, Ναμπί, Φερέιρα, Βαζ, Σασσί.

Ατρόμητος: Μέγιερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Μανούσος, Γαρουφαλιάς, Χαρίσης, Ταλόχα, Γιακουμάκης, Δαβιώτης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπράουν, Σεμέντο, Νέιρα, Κουτρουμπής, Τσιλιανίδης, Φιγκειρέντο, Ναμπί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook