Aποφασισμένος να κάνει την… δουλειά

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ μπορεί και πρέπει να κάνει την… ανατροπή σήμερα (LIVE 15.00, Athletic Radio 104.2, athleticradio.gr, Gentikoule.gr) κόντρα στην Καβάλα για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα είναι ένα εμπόδιο που μπορεί να περάσει ο ΟΦΗ, αφού αγωνίζεται κόντρα σε μία ομάδα που αγωνίζεται δύο κατηγορίες κάτω από αυτόν (Φούτμπολ Λιγκ).

Mε προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (3/12) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας. 

Κανονικά προπονήθηκε ο Δεληγιαννίδης, ενώ ο Ναμπί συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού. Ο Μεγιάδο ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με την Καβάλα.

Αυτοί είναι οι:

Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σακόρ, Στάικος, Nέϊρα, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Φερέϊρα, Σεμέντο, Φιγκεϊρέντο, Μάνος, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης

Εκτός από τους τραυματίες, εκτός αποστολής έμειναν οι Βαζ, Μανώλης Μπολάκης, Μανώλης Περδίκης, Γιώργος Σουρνάκης, Θοδωρής Μίγγος και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος αν και προπονήθηκε κανονικά, έμεινε εκτός για λόγους προφύλαξης.

Διαιτητής είναι ο Κουμπαράκης (Θράκης). Βοηθοί του οι Καρσιώτης (Κορινθίας) – Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook