“Οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν τον απόλυτο βαθμό συγκέντρωσης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τον μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ μίλησε ο Γιώργος Σίμος μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος

Οι παίκτες είχαν τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης μέχρι να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και για να μείνεις πνευματικά για 90 λεπτά πάνω στην μπάλα χωρίς ο αντίπαλος να βγάλει ευκαιρίες αυτό είναι κάτι ακατόρθωτο και για αυτό ο αντίπαλος έβγαλε κάποιες φάσεις. Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη και μια δίκαιη πρόκριση που την θέλαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με την Λαμία.

Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο Δερμιτζάκη για τα καλά του λόγια και ήταν πραγματικά μεγάλη μας χαρά που αντιμετωπίσαμε την Καβάλα γιατί ο πολιτισμός, για τα ελληνικά δεδομένα, ήταν πολύ υψηλός. Θέλω να ευχηθώ στην Καβάλα ότι καλύτερο γιατί έχει τον δικό της χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια όλων στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη.

Στο ημίχρονο είπαμε να έχουμε υπομονή. Πραγματικά η συγκέντρωση των παικτών ήταν στον υψηλότατο βαθμό γιατί όταν έχεις πάντα την μπάλα σου καταναλώνει μεγάλη πνευματική ενέργεια.