Να βρει την ισορροπία του στα εκτός έδρας ματς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από τον προηγούμενο Αύγουστο και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει να πάρει ο ΟΦΗ βαθμό μακρυά από την Κρήτη.

31 Αυγούστου έδειχνε το ημερολόγιο όταν ο ΟΦΗ κέρδιζε 3-1 τον Παναθηναϊκό μέσα στο Ολυμπιακό πανηγυρίζοντας τους τελευταίους, εκτός έδρας, βαθμούς του. Μαζί με την ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Θεσσαλονίκη και το 1-1 με τον Άρη, αυτοί οι τέσσερις βαθμοί είναι και οι μοναδικοί που έχει πάρει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα, μακρυά από το “Γεντί Κουλέ” που παραμένει ένα απόρθητο κάστρο με 5 νίκες και μια ήττα σε έξι εντός έδρας παιχνίδια.

Ωστόσο, μακρυά από την Κρήτη αναζητείται η ισορροπία στα παιχνίδια του ΟΦΗ αφού από τους 19, συνολικά, βαθμούς που έχει συγκεντρώσει οι 15 από αυτούς έχουν κερδηθεί μέσα στο Ηράκλειο και οι υπόλοιποι, μόλις τέσσερις, έξω από αυτό.

Ο ΟΦΗ μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα σε Βόλο, Ολυμπιακό, Λάρισα, Ατρόμητο με την ευχή ότι στην Λαμία δεν θα έρθει ένα ακόμα ανεπιτυχές αποτέλεσμα. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο ΟΦΗ δεν παρουσίασε κακό πρόσωπο στα παιχνίδια αυτά, με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο και το δεύτερο εκείνου με την Λάρισα, οπότε κόντρα στην Λαμία είναι μια ευκαιρία πρώτης τάξης για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook