Αναστόπουλος: «Ο Κάταϊ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξήγησε γιατί ο Αλεξάντερ Κάταϊ έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Σουμπίνιο τονίζοντας ότι “του έχουμε βρει ρόλο και παίρνουμε πολλά πράγματα από αυτόν”.

«Ο Κατάι είναι ένας νέος παίκτης. Έχει δείξει ότι ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί. Έχει καλά στοιχεία, αλλά θέλει κι αυτός μία πίστωση χρόνου για να μπορέσει να προσαρμοστεί. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ομάδα που έχει βρει το ρυθμό της, ξέρει ο καθένας το παιχνίδι του άλλου κι έχουμε μπει στο σωστό δρόμο. Στην πορεία, όμως, όλους τους παίκτες θα τους χρειαστώ» ήταν το σχόλιο του τεχνικού του ΟΦΗ για τον μικρό χρόνο συμμετοχής του 21χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡΦΜ.

Αντιθέτως, ο Νίκος Αναστόπουλος εμφανίστηκε άκρως ευχαριστημένος για την μέχρι τώρα παρουσία του Σουμπίνιο λέγοντας ότι «ο Σουμπίνιο είναι πολύ καλός παίκτης. Πέρυσι στον Πανσερραϊκό δεν αξιοποιήθηκε σωστά. Φέτος του έχουμε βρει έναν ρόλο που του ταιριάζει και παίρνουμε πολλά πράγματα από αυτόν. Πάσες, διεισδύσεις, σουτ, γκολ… κάνει άριστα το ρόλο που του έχουμε αναθέσει. Είναι τεχνίτης και γρήγορος με την μπάλα. Πιστεύω πως θα μπορούσε να αποτελεί μία εναλλακτική λύση στον Ολυμπιακό. Σε έναν μαραθώνιο με πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη δεν μπορείς να μην έχεις τουλάχιστον 20 παίκτες».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook